1
Network World Alliance
ключ към успехаНачало

 Новини

Хелмут Спикер

Продукти

NWA по света

Сътрудничество

Маркетинг план

 Регистрация

Контакти

 Хелмут Спикер за NWA

1
Хелмут Спикер е президент и идеолог на NWA. Ето негово обръщение във връзка с NWA.

"След няколко години на творческа пауза, разбрах, че без Интернет пазарът на директни продажби и промоция на продукти не може да подобри нашия свят.

Като излизам на пазара с компанията NWA, аз давам сила на иновациите! Нашият пазар само така ще може да възвърне своята първоначална сила. Директният маркетинг благодарение на Интернет и иновациите отново ще прогресира.
Нашите партньори - дистрибутори и потребители - в  продажбата на продуктите от фирмите в NWA с гордост ще осъзнават, че това се само при нас, само в NWA. С новата програма и иновации, аз възнамерявам да създам един нов свят за нашата индустрия и да актуализирам пазара.
Голям избор, голяма индивидуалност, голям бонус!
Може да мечтаете отново и всичките Ви мечти ще се сбъднат, защото в сътрудничество с NWA, те ще получат конкретни очертания като цели, които са постижими в нашата компания!
Силните и активни дистрибутори ще се мотивират от поставените цели - да спечелят пари за пътуване, коли, яхти и къщи във всяка ценова категория, и да постигнат тези мечти! Вие също може да печелите, като помагате на други хора да са успешни в този бизнес.

Network World Alliance - NWA ви дава уникална възможност и един мощен инструмент за печелене на пари и свъдване на мечти. Просто трябва активно да ги използвате. При нас Вие ще добиете сила и увереност в себе си! Нашият алианс ще предостави на клиентите ни иновативни продукти от най-високо качество за всички сфери на живота. Постоянно нарастваща и усъвършенстваща се NWA започва своето триумфалното шествие на лидер в своя бранш със световни успехи!
Свободното предприемачество вече не е празна фраза, сега започва новата епоха на предприемачеството за всички нас. Ние пишем историята. Приемете и Вие поканата ни за участие в това начинание!

Благодаря ви и добър успех в NWA!

Вашият Хелмут Спикер

1

Copyright Независими сътрудници на NWA - група NWA Вселена. All Rights Reserved.

Tutorials | Codes | Templates